Algemene voorwaarden

Chellies / Handelsonderneming RSF Jager
KvK nr 60986921
Btw nr  NL001948373B85

Chellies hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Chellies om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Chellies. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u uw e-mailadres uit ons klantenbestand laten verwijderen.

Betalen
We hebben voor Nederland de volgende betaalmogelijkheid gekozen: IDEAL, online betalen via ABN AMRO, Fortis, ING Bank, Friesland Bank, Rabobank, ASN Bank en SNS Bank. Voor deze online betalingen worden standaard porto kosten in rekening brengen van €4.25 over uw bestelling, onder de €49.99 Boven de €50.- besteld? Dan betalen wij de porto kosten binnen NL

Verzenden naar België / Duitsland, dan zijn de porto kosten €8,75 ongeacht of u 1 of meerdere items koopt.

Levering
Chellies zorgt voor een juiste levering van de bestelde artikelen. Chellies behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten aan ontleend worden. Chellies  is niet verantwoordelijk voor het door de consument verkeerd invoeren van het afleveradres.

Verzending
Artikelen worden verzonden via Postnl als de betaling ontvangen is. Chellies is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Postnl.

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en betaald, wordt de order voor 16.00 uur direct verwerkt. Wij verzenden postpakketen via Postnl. Dit alleen op werkdagen (ma t/m vr). Normaal gesproken heeft u dan uw bestelling de volgende dag al in huis. (Dus met uitzondering van zon- en feestdagen) Houd bij bijzondere dagen a.u.b. rekening dat uw bestelling langer onderweg kan/kunnen zijn. Denk bijv. aan de blackfriday, sinterklaas en kerst. maar ook NU door de pandemie (maart-april-juni-juli-ect 2020)  kan het net een paar dagen langer duren dan anders…     Wilt u graag uw traceercode ontvangen? stuur ons dan een mail (info@chellies.nl) met uw order nummer, dan krijgt u deze via de mail van ons. (Mail kan in spam terecht komen)

Prijzen
De prijzen op onze webwinkel zijn vaste prijzen inclusief btw. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in euro.

Ruilen/Retourneren
Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Echter gelden er voor retourenring enkele voorwaarden.

Voorwaarden
Artikelen kunnen altijd retour, ongeacht acties, kortingen enz.
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen;

Artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 werkdagen met originele aankoopbon
Naar: Chellies, Hartkampweg 107, 8101WC Raalte
Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden.
Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. (de artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, u zelf een gebrek getracht heeft te herstellen.
De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn, deze kosten zijn voor u zelf.
Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd.

Ter verduidelijking:  Als de gehele bestelling retour komt dan krijgt u de porto ook retour gestort. (€ 4,25)   Dit is wettelijk zo geregeld! Zie ook https://www.consumentenbond.nl/online-kopen/internetaankopen-terugsturen (kopje bezorgkosten retour)   Houd u een deel van de bestelling en komt er een deel terug dan betaald u, het heen en weer qua porto. Dus zowel de heen als terug weg.  Besteld u in 1x voor €49.99  of meer via onze webshop dan betaald u geen porto kosten voor de heen weg.   Komt er dan iets retour uit die bestelling dan moet u de porto zelf bekostigen van de retour (u hebt dan immers geen porto betaald voor de heen weg)

 

Klachtenafhandeling
Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de levering van de diensten van Chellies dan kunt u ons een email (info@chellies.nl) sturen. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen afhandelen en u via e-mail en/of telefonisch benaderen

• Veel kleding mag niet in de droger. Hierdoor kan o.a. de stretch in broeken gaan uitrekken.
• Wij geven geen garantie op steentjes, kraaltjes, knopen, ritsen, pailletten en studs.  Lees a.u.b. het wasvoorschrift. Indien het in de wasmachine mag, was het dan in een waszakje.• Op kleding met een wax of lederlook laag geven wij geen garantie, deze dient uit voorzorg op de hand (niet in de wasmachine) gewassen te worden.

  • Garantie vervalt na accepteren van een reparatievergoeding of korting op het desbetreffende product

Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.